חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק ירקות עשיר ופשוט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק ירקות עשיר ופשוט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 קישוא זוקיני חצוי לאורך ופרוס
½ בצל קצוץ דק
1 שן שום קצוצה דק
חופן שעועית ירוקה קפואה חתוכה לרצועות באורך 1 ס"מ
שני חופנים נדיבים של תערובת קפואה של אפונה וגזר
2 לבבות ארטישוק חצויים ופרוסים
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
5-6 פטריות שמפיניון טריות פרוסות
1 כפית אבקת מרק עוף
2 מדליוני תרד קפואים (מדליוני תרד טחון)
10-12 גבעולי פטרוזיליה קצוצים
1 גבעול סלרי שטוף וקצוץ (עם העלים)
2 כפות שמן זית
מים
מלח ופלפל
½ כפית חוויאג' למרק
אופן ההכנה
בסיר גדול מחממים את שמן הזית. מוספים את הבצל ומטגנים עד שנהיה שקוף. מוסיפים את השום והסלרי (כעת עדיין ללא העלים) ומערבבים היטב כדקה. מוסיפים את הקישואים, הפטריות, הפלפל האדום, הארטישוק, האפונה עם הגזר והשעועית ומערבבים היטב. מוסיפים מים ואת הפטרוזיליה, התרד, עלי הסלרי ואבקת המרק. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומוסיפים את החחויאג'. מתקנים תיבול עם מלח ופלפל. מכסים ומבשלים כרבע שעה עד עשרים דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון