חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שכבות נס קפה -של השפית ברוריה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רצוי וכדאי להכין את הבצק יום קודם.
עוגת שכבות נס קפה -של השפית ברוריה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רצוי וכדאי להכין את הבצק יום קודם.
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים לבצק:
5 כוסות קמח - מנופה
3/4 מרגרינה- ניתן להשתמש במחמאה
3 כפות סוכר
40 גרם שמרים (להפחית 10 גרם משקית "שמרית")
5 חלמונים
כוס מים
מילוי:
5 חלבונים
2 כוסות סוכר
3 כפות גדושות אבקת נס קפה (לא מגורען)
כוס וחצי קוקוס
אופן ההכנה
ללוש היטב את כל חומרי הבצק, עד לקבלת בצק רך ואחיד.
לחלק את הבצק ל4 חלקים שווים/כדורים
להניח על מגש, לכסות בניילון נצמד ולהשהות במקרר למשך הלילה או כמה שעות לפחות!! (את החלבונים לשמור מכוסים במקרר לשימוש במילוי).
מלית:
מקציפים את החלבונים עם הסוכר, מוסיפים בהדרגה אבקת נס קפה וקוקוס.
מקמחים משטח עבודה , לוקחים עיגול בצק ומרדדים עד לגודל של תבנית אפייה מרובעת (סטנדרטית, של התנור).
מניחים שליש מהמלית ומשטחים היטב.
חוזרים על פעולה זו פעמיים, עד שבשכבה העליונה נשאר רק בצק.
דוקרים את הבצק בעזרת מזלג ואופים בחום בינוני עד שהעוגה מזהיבה.
מצננים ובוזקים אבקת סוכר
חותכים לריבועים ומגישים.
העוגה נשמרת ללא קירור עד שבוע.
מגיש: אתי ממן
מקור:
שתף את המתכון