הוראות הכנה
מרכיבים
7 ביצים מופרדות
כוס וחצי סוכר
חצי כוס שמן
1 שקית אבקת אפייה
3/4 2 כוסות קמח
1 שקית סוכר וניל
חצי חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
קליפת לימון מגוררת מלימון אחד
3/4 כוס לימון סחוט טרי ולהוסיף מים עד לקבלת כוס
אופן ההכנה
מקציפים חלבונים עם הסוכר
בהדרגה, מוסיפים את מיץ הלימון.
בקערה: מערבבים יחד, חלמונים, שמן, וניל, מוסיפים בהדרגה קמח, א.אפיה, אינסטנט, קליפת לימון.
מוסיפים לתערובת החלבונים ומערבבים היטב בתנועות קיפול.
אופים בתבנית חד פעמית, גדולה, בחום בינוני עד להזהבה.
לאחר שהעוגה מתקררת מכינים סירופ מ:
חצי כוס סוכר
1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
1/2 לימון סחוט
מבשלים על אש נמוכה, עד לבעבוע, לשפוך על העוגה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון