הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
1 כף מים
1 כף מיץ לימון טרי
200 גרם אגוזי מלך טחונים דק
2 כפות שמן
100 גרם פירורי ביסקויטים או קמח מצות
1 כפית אבקת אפייה
למלית:
2 שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר
1 כפית אבקת נס קפה
אופן ההכנה
מקציפים חלבונים עם סוכר.
מערבבים חלמונים עם : מים, מיץ לימון, שמן
בקערה נפרדת מערבבים : קמחמצות, א.אפייה,אגוזי מלך
מוסיפים בהדרגה לתערובת החלמונים ואח"כ לתערובת החלבונים
מערבבים בתנועות קיפול ואופים בחום בינוני.
לאחר שהעוגה מתקררת, חוצים באמצע, מרטיבים מעט (מיץ תפוזים,מעט רום)
ומורחים שכבה של קצפת, מכסים בשכבה נוספת, ומורחים שוב קצפת מעל.
ניתן לקשט בתלתלי שוקולד, שברי אגוזים ועוד'
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון