חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טארט גבינת גורגונזולה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טארט גבינת גורגונזולה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם קמח לבן
100 גרם חמאה
2 כפיות שמן זית
מלח
למילוי:
150 גרם גבינת גורגונזולה או גבינה מסוג רוקפור
100 גרם גבינה שמנה מסוג פילדלפיה
2 כפות שמנת מתוקה
2 ביצים
אופן ההכנה
חותכים את החמאה לקוביות קטנות ומניחים בקערה ביחד עם הקמח והמלח, מוסיפים מעט מים קרים ומתחילים ללוש.
מעת לעת, מוסיפים מים וממשיכים ללוש עד אשר נוצר בצק אחיד ויפה.
מניחים את הבצק במקרר למשך כ-15 דקות.
מוציאים מהמקרר ומרדדים לעלה בעובי של כ-4 מ"מ.
בעזרת תבנית עגולה לחיתוך עוגיות בקוטר של כ-7.5 ס”מ יוצרים עיגולים מהבצק.
מניחים את עיגולי הבצק בתבניות קטנות המתאימות לטארטים ומכסים את שולי התבניות ודפנותיהן.
שמים במחבת על אש נמוכה את גבינות הרוקפור והפילדלפיה וממיסים אותן תוך כדי ערבוב בלתי פוסק.
מורידים מהאש ומניחים להתקרר כ-5 דקות
טורפים את הביצים, מוסיפים את השמנת, מערבבים ומוסיפים, תוך כדי בחישה לתערובת הגבינות.
ממלאים את תבניות הטארטים בתערובת הגבינות והביצים ואופים כ-15 דקות בתנור בחום בינוני. מגישים חם מאוד.
מגיש: Devil-666
מקור:
שתף את המתכון