חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחם שמרים קלוע
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחם שמרים קלוע
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 כוסות קמח לבן
2 כפות שמרים יבשים
1 כפית מלח
2 עד 2 וחצי כוסות מים
3-4 כפות אבקת חלב
1 ביצה טרופה
2 כפות אורגנו יבש
מלח בישול גס
אופן ההכנה
מניחים בקערה את הקמח והשמרים ומערבבים היטב.
מוסיפים את המלח, אבקת החלב וכוס אחת מים ולשים עד לקבלת בצק. מוסיפים מים לפי הצורך.
מניחים לתפוח במשך כ-40 דקות. לשים שוב את הבצק ומניחים לתפוח.
מחלקים את הבצק ל-3 כדורים ולשים כל כדור בצורת נקניק. מקפידים שעל שלושת הבצקים יהיו באורך זהה.
מורחים את הבצקים בביצה טרופה ומפזרים מעל אורגנו ומלח בישול גס.
מחברים את קצות הבצקים וקולעים אותם כמו שקולעים צמה.
מחברים את הקצוות שבקצה ומכניסים לתנור בטמפרטורה של 200 מעלות.
אופים במשך 20 עד 25 דקות ומכבים את התנור.
פותחים את דלת התנור ומשאירים את הלחם בתוכו במשך 10 דקות.
מגישים חם עם חמאה פיקנטית או עם גבינת גורגונזולה, פקורינו או פרמזן.
מגיש: Devil-666
מקור:
שתף את המתכון