חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ספגטי עם פסטרמה ויין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ספגטי עם פסטרמה ויין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה ספגטי
300 גרם פסטרמה, חזיר או הודו
2 שיני שום
1/3 כוס יין לבן
1/4 חבילה חמאה או 1/4 כוס שמן זית
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
חותכים את הפסטרמה לרצועות רחבות למדי.
מועכים את השום ומטגנים אותו בחמאה עד שהוא מתחיל לשנות את צבעו.
מוסיפים למחבת את הפסטרמה ומטגנים על אש קטנה כ-2 עד 3 דקות.
מוציאים את הפסטרמה, משאירים את הנוזלים במחבת ומוסיפים את היין.
מגדילים את האש ומבשלים עד שכמות הנוזלים מצטמצמת ל-50%.
מחזירים למחבת את הפסטרמה, ממליחים ומפלפלים , בוחשים ומורידים מהאש.
מבשלים את הפסטה עד שהיא אל דנטה.
אם הרוטב סמיך מדי, מוציאים מסיר הפסטה 1/4 כוס ממי הבישול ומוסיפים לרוטב.
שופכים על הפסטה את הרוטב, מערבבים היטב ומגישים מייד.
מגיש: giacommo
מקור:
שתף את המתכון