הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה ספגטי
300 גרם פסטרמה, חזיר או הודו
2 שיני שום
1/3 כוס יין לבן
1/4 חבילה חמאה או 1/4 כוס שמן זית
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
חותכים את הפסטרמה לרצועות רחבות למדי.
מועכים את השום ומטגנים אותו בחמאה עד שהוא מתחיל לשנות את צבעו.
מוסיפים למחבת את הפסטרמה ומטגנים על אש קטנה כ-2 עד 3 דקות.
מוציאים את הפסטרמה, משאירים את הנוזלים במחבת ומוסיפים את היין.
מגדילים את האש ומבשלים עד שכמות הנוזלים מצטמצמת ל-50%.
מחזירים למחבת את הפסטרמה, ממליחים ומפלפלים , בוחשים ומורידים מהאש.
מבשלים את הפסטה עד שהיא אל דנטה.
אם הרוטב סמיך מדי, מוציאים מסיר הפסטה 1/4 כוס ממי הבישול ומוסיפים לרוטב.
שופכים על הפסטה את הרוטב, מערבבים היטב ומגישים מייד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון