הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה פסטה טרייה פרפלה (פפיונים)
3 תפרחות ברוקולי
4 פילטים של אנשובי
1/3 כוס שמן זית
4 שיני שום מרוסקות
3 פלפלוני צ'ילי גרוסים
קורט מלח
אופן ההכנה
מבשלים את הברוקולי במשך 5 דקות במים רותחים.
מוציאים מהמים ומניחים להתייבש.
מחממים את השמן ומטגנים בו מעט את השום. יש להקפיד שלא לשרוף את השום.
מוסיפים את הברוקולי, האנשובי והפלפלים הגרוסים ומטגנים על אש נמוכה עד שהברוקולי מתרכך ומתפורר מעט.
מוסיפים מים לפי הצורך.
מבשלים את הפסטה אל-דנטה, מסננים את המים ומעבירים את הפסטה למחבת.
בוחשים מעט על האש ומעבירים לקערה.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון