הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם פסטה כלשהי
2 שיני שום
2 כפות שמן זית
4 גבעולי סלרי או רוזמרין
3 עגבניות קטנות בשלות
300 גרם חומוס
פלפל שחור טחון טרי
פלפל צ'ילי
מלח
אופן ההכנה
1. מבשלים את החומוס במשך שעה לפחות.
2. מטגנים מעט את שיני השום ומוסיפים את גבעולי הסלרי שטופים וקצוצים גס.
3. מרסקים את העגבניות ומוסיפים למחבת.
4. מוסיפים למחבת חצי מכמות החומוס עם כוס אחת מן הנוזלים שבהם הוא בושל
5. מבשלים חמש עשרה דקות.
6. מסלקים את חלקי הסלרי הגדולים ואת שיני השום.
7. מוסיפים את הפסטה שבושלה זה עתה.
8. מרסקים את שארית החומוס ומוסיפים לפסטה. מגישים עם פלפל צ'ילי, פלפל שחור ושמן זית מעל.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון