חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה עם חומוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטה עם חומוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם פסטה כלשהי
2 שיני שום
2 כפות שמן זית
4 גבעולי סלרי או רוזמרין
3 עגבניות קטנות בשלות
300 גרם חומוס
פלפל שחור טחון טרי
פלפל צ'ילי
מלח
אופן ההכנה
1. מבשלים את החומוס במשך שעה לפחות.
2. מטגנים מעט את שיני השום ומוסיפים את גבעולי הסלרי שטופים וקצוצים גס.
3. מרסקים את העגבניות ומוסיפים למחבת.
4. מוסיפים למחבת חצי מכמות החומוס עם כוס אחת מן הנוזלים שבהם הוא בושל
5. מבשלים חמש עשרה דקות.
6. מסלקים את חלקי הסלרי הגדולים ואת שיני השום.
7. מוסיפים את הפסטה שבושלה זה עתה.
8. מרסקים את שארית החומוס ומוסיפים לפסטה. מגישים עם פלפל צ'ילי, פלפל שחור ושמן זית מעל.
מגיש: giacommo
מקור:
שתף את המתכון