חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פנה עם שמנת, קוניאק ועגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פנה עם שמנת, קוניאק ועגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה פנה
מעט שמן זית
1/3 בצל קצוץ
2 שיני שום מעוכות
1/2 ק"ג פטריות שמפיניון טריות (או מקופסה)
1 כוס שמנת מתוקה
2 כפות קוניאק
2 כפות עגבניות מרוסקות
אופן ההכנה
1. מבשלים את הפסטה אל דנטה
2. בזמן שהפסטה מתבשלת, שמים את הבצל במחבת עם שמן זית ומטגנים קלות.
3. כאשר הבצל משנה את צבעו מוסיפים את השום.
4. מחלישים את האש ומוסיפים למחבת את הפטריות הקצוצות.
5. מבשלים עד שהפטריות מתרככות.
6. מוסיפים פנימה את השמנת ורסק העגבניות ומביאים לרתיחה תוך בחישה.
7. מוסיפים שתי כפות קוניאק ומעט מלח ובוחשים היטב על האש.
8. מוסיפים למחבת את הפסטה המבושלת, מערבבים ומעבירים לצלחות.
מגיש: giacommo
מקור:
שתף את המתכון