חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת עגבניות שרי-שווה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת הבית-חובה כשאני מגיעה לארועים
פשטידת עגבניות שרי-שווה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת הבית-חובה כשאני מגיעה לארועים
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
100 גר' מחמאה
2 חלמונים
רבע כוס חלב
1.5 כוסות קמח
חצי כפית אבקת אפיה
למילית:
200 גר' גבינת צאן מפוררת-ניתן גבינה מלוחה רגילה
3 ביצים
1 שמנת חמוצה
1 כף רוטב פסטו
2 כפות גבינה צהובה מגורדת
300 גר' עגבניות שרי חצויות
אורגנו-רצוי טרי
1 חלמון למרוח על הבצק לפני אפיה
אופן ההכנה
1. להכין בצק מהחומרים המצויינים למעלה.
2. לשטח על תבנית לפאי גודל 26 ולהדק היטב על שולי התבנית ולהשאיר מעט לפסים
לקישוט מעל הפשטידה.
3. מעל הבצק לפזר את הגבינה
4.ביצים+שמנת חמוצה+רוטב פסטו לשפוך מעל הגבינה
5. לפזר גבינה צהובה מגורדת.
6. עגבניות שרי חצויות כשהחלק העגול כלפי מעלה.
7. אורגנו קצוץ מעל העגבניות.
8. קצת קשה, אבל לנסות ,מיתרת הבצק ,להכין פסים ולסדר אותם בצורת שתי וערב מעל
העגבניות. ל"חבר"את הפסים לשולי תחתית הבצק כדי שבאפיה הפסים לא "יברחו".
9. למרוח מעט חלמון על הפסים.
10. לאפות בחום בינוני עד שהבצק בשוליים שחום.
מגיש: דובשן
מקור:
שתף את המתכון