חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף בנוסח אינדונזי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף בנוסח אינדונזי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג חזה עוף חתוך לרצועות בגודל של כ 5/1 ס"מ (גודל אצבע)
4 כפות אבקת קארי
6 כפות קמח לבן
שמן לטיגון
קורט מלח
פפריקה
1 בצל יבש בינוני חתוך לקוביות
1 קופסא גדולה שימורי אפרסקים . חתוכים לרצועות דקות + הסירופ מהקופסא
2 כוסות מים
2 כפות רוטב סויה
2 כפות סוכר
2 כפות מיץ לימון
4 כפות שטוחות אבקת מרק עוף
אופן ההכנה
מכניסים את הקמח ואבקת הקרי לשקית ניילון גדולה ומערבבים היטב . מכניסים את רצועות העוף לשקית ומערבבים היטב , עד שכל חתיכות העוף מצופות בתערובת.
מטגנים את רצועות העוף בשמן בתוך סיר בינוני , מוציאים את העוף מניחים בכלי פיירקס גדול , מתבלים במלח ופפריקה . מפזרים את רצועות האפרסקים ומערבבים היטב.
בשמן שנשאר מטיגון העוף מטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף , מוסיפים את הנוזלים , אבקת המרק , הסוכר ורוטב הסויה . מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כ-5 דקות.
יוצקים את הרוטב על רצועות העוף והאפרסקים , מערבבים היטב , מצננים ומשהים במקרר למשך 24 שעות.
מחממים במיקרוגל או על הכיריים ומגישים עם אורז .
מגיש: Devil-666
מקור:
שתף את המתכון