חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ראגו עם חליטת תה אחר הצהריים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ראגו עם חליטת תה אחר הצהריים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
שמן זית
5 שיני שום פרוסות
1 בצל קלוף וחתוך לקוביות
1 גזר חתוך לקוביות קטנות
10 זיתים קצוצים מסוג "קלמטה"
1 כפית עגבניות מיובשות קצוצות בשמן זית ופלחי שום
400 גר' בשר טחון
3 עגבניות קלופות לפרוסות דקות (או חתוכות לקוביות גדולות)
מעט פלפל אנגלי טחון
1 כפית חליטת "תה אחר הצהריים"
¼ כוס יין אדום יבש
מעט טימין טרי קצוץ
¼ כפית סוכר
פלפל שחור גרוס
½ צרור פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
בשמן זית מאדים את השום, הבצל והגזר, מוסיפים את הזיתים ואת העגבניות המיובשות בשום, ממשיכים לאדות עוד כ- 2 דקות.
מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים על אש בינונית כ- 5 דקות.
מוסיפים את העגבניות, מערבבים ומתבלים בפלפל אנגלי ומבשלים כ- 10 דקות.
מוסיפים את כפית החליטה וממשיכים לבשל עד לאידוי הנוזלים.
מוסיפים את היין האדום להורדת משקעים, מעלים לאש גבוהה ומבשלים עד לאידוי היין.
מוסיפים את הטימין, הסוכר, הפלפל השחור ומבשלים על אש נמוכה עוד כ- 5 דקות.
מכבים את האש ומוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה.
לגיוון: ניתן להוסיף פטריות שונות לראגו
ניתן להגיש על אורז/ריזוטו, פסטה או ניוקי
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון