חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ממרח גבינות ביין ועלי חליטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ממרח גבינות ביין ועלי חליטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
כ- 200 גר' תערובת גבינות קשות (למשל קשקבל, פרמזן, מנצ'גו, פקורינו, תום צ'דר ועוד), בשלות (מסוג ברי, סנט מור, פרמייר ועוד), ומעט מסוג ברינזה עדינה/קש ואורדה.
3 כפות יין שרדונה לבן יבש.
¼ כפית פלפל לבן גרוס.
½ כפית חליטת "מדאם בטרפליי"
½ כפית חליטת "שחרזאדה"
אופן ההכנה
מערבבים את הגבינות ומרסקים אותן למחית שאינה חלקה ומוסיפים את הפלפל.
מוסיפים את עלי החליטה ליין, משרים מספר דקות ומוסיפים לממרח הגבינות.
ניתן לשמור במקרר.
הצעת הגשה:
לחתוך פרוסות לחם שחור מלא לפרוסות, להזליף מעט שמן זית כתית טהור ולהכניס לתנור בחום של 200 מעלות ל- 5 דקות. לאחר מכן, להוציא את הטוסטונים, למרוח בממרח, להעלות את חום התנור ל- 220 מעלות ולקלות עוד 5 דקות עד שהגבינות משחימות מעט.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון