חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת תפוזים נהדרת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת תפוזים טעימה. brהבנות שלי מתות עליה.
עוגת תפוזים נהדרת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת תפוזים טעימה. brהבנות שלי מתות עליה.
הוראות הכנה
מרכיבים
לעוגה
6 ביצים
1/2 1 כוסות סוכר
3/4 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
קליפת תפוז מגוררת
2 כוסות קמח תופח
לציפוי
1/2 כוס מיץ תפוזים
1/2 כוס אבקת סוכר
אופן ההכנה
להקציף את החלבונים וחצי כוס מהסוכר לקצף יציב.
לערבב את שאר החומרים : חלמונים שאר הסוכר, שמן, מיץ, וקליפת תפוז.
לבסוף להוסיף את הקמח ולהמשיך לערבב .
עכשיו אפשר להוסיף את קצף הביצים בזהירות (לקפל את הקצף)
להכניס לתנור שחומם מראש
חום 170 מעלות
לאפות עד שקיסם יוצא יבש.
כשהעוגה יוצאת מהתנור ושהיא עדין חמה
יש להרתיח על הגז את חצי כוס מיץ התפוזים וחצי כוס אבקת הסוכר, מעט לצמצם ולהסמיך את הנוזל ועוד שהוא חם יש לשפוך על העוגה החמה.
העוגה סופגת את הרוטב , יוצאת לחה וטעימה.
מגיש: לילך_עוגות
מקור:
שתף את המתכון