הוראות הכנה
מרכיבים
לעוגה
6 ביצים
1/2 1 כוסות סוכר
3/4 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
קליפת תפוז מגוררת
2 כוסות קמח תופח
לציפוי
1/2 כוס מיץ תפוזים
1/2 כוס אבקת סוכר
אופן ההכנה
להקציף את החלבונים וחצי כוס מהסוכר לקצף יציב.
לערבב את שאר החומרים : חלמונים שאר הסוכר, שמן, מיץ, וקליפת תפוז.
לבסוף להוסיף את הקמח ולהמשיך לערבב .
עכשיו אפשר להוסיף את קצף הביצים בזהירות (לקפל את הקצף)
להכניס לתנור שחומם מראש
חום 170 מעלות
לאפות עד שקיסם יוצא יבש.
כשהעוגה יוצאת מהתנור ושהיא עדין חמה
יש להרתיח על הגז את חצי כוס מיץ התפוזים וחצי כוס אבקת הסוכר, מעט לצמצם ולהסמיך את הנוזל ועוד שהוא חם יש לשפוך על העוגה החמה.
העוגה סופגת את הרוטב , יוצאת לחה וטעימה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון