הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם בצק פסטה עם קקאו או שוקולד
200 גרם בצק פסטה רגיל, ללא מלח
200 גרם גבינת ריקוטה
1/4 כוס צימוקים
כמה טיפות תמצית וניל
סוכר לפי הטעם
100 גרם חמאה
קרמל
שומשום
אופן ההכנה
1. מעבדים כל אחד מן הבצקים לעלה דק.
2. חותכים כל עלה לרצועות ברוחב של 1.5 ס"מ, מניחים רצועה חומה ולידה רצועה לבנה ושוב חומה ושוב לבנה. סה"כ 3 רצועות מכל צבע.
3. מהדקים את העלים באמצעות מערוך.
4. מכינים תערובת של גבינת הריקוטה עם סוכר לפי הטעם, וניל וצימוקים.
5. מניחים מעט מהתערובת בקצה עלה הפסטה הדו-צבעי.
6. מגלגלים את הפסטה לשכבה אחת בלבד , חותכים את הקצה ומדביקים עם מעט מים. מגלגלים את קצות הפסטה כמו שמגלגלים סוכריות.
7. מטגנים בחמאה מכל הצדדים.
8. מניחים בצלחת הגשה, שופכים מעל קרמל ומפזרים שומשום.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון