הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 קילוגרם חזה עוף
1/4 קילוגרם בשר טחון
לפי הטעם תבלינים
2 יחידות תפוחי אדמה, מגורד
אופן ההכנה
1.לוקחים חזה עוף וחותכים לאורך.
2.מערבבים בשר טחון עם תבלינים,פלפל שחור,פפריקה מתוקה,כמון,מלח מגרדים תפוח אדמה ומערבבים.
3.לוקחים קצת מהתערובת ושמים על חזה העוף.
4.מגלגלים ושמים קיסם באמצע.
5.מטגנים בביצה וקמח.
6.אופים בתנור החום בינוני כ-חצי שעה עד45 דקות או עד
שרואים שהשניצל חום .
* אפשר לשים רוטב פטריות לפני האפיה בתנור.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון