הוראות הכנה
מרכיבים
כוס וחצי אורז
3 גזרים מגורדים
מלח פלפל שחור.
5 כרעיים
רוטב צ'ילי או אחר לפי הטעם
נייר אלומיניום
אופן ההכנה
לבשל האורז במים ולסנן היטב.
לערבב אורז גזרים מלח ופלפל.
להפריד העור מהכרעיים בזהירות (בלי לנתק מהבשר)ולמלא באורז לדחוס עמוק עד כמה שאפשר
להניח על ריבוע של נייר אלומיניום ולמרוח בעזרת מברשת רוטב בנדיבות בכל הצדדים.
לסגור הנייר ולהדק היטב . להכין כך את כל הכרעיים להניח בתבנית של התנור ולאפות בחום
בינוני כשעה עד שעה וחצי.
להגיש על צלחת גדולה לכל אחד ולקבל מחמאות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון