חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרובעי שוקולד ואגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לפינוק הילדים בתיאבון חגית
מרובעי שוקולד ואגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לפינוק הילדים בתיאבון חגית
הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם שוקולד מריר
100גרם מרגרינה
2 כפות נס קפה
2 ביצים
כפית תמצית וניל
1/4 כוס קמח
כוס של אגוזים קצוצים
אופן ההכנה
ממיסים את השוקולד החמאה והנס קפה על להבה נמוכה ולהניח לצינון של 10 דקות
טורפיפ היטב את הביצים והסוכר{לאט} מוסיפים בבחישה את השוקולד מוסיפים את התמצית וניל ואחר כך את הקמח והאגוזים טורפים טוב טוב ואז יוצקים לתבנית { מרובעת} שמים בתנור למשך חצי שעה בחום של 190 מעלות
מצננים ואז חותכים למרובעים בתיאבון חגית
מגיש: hagit310
מקור:
שתף את המתכון