הוראות הכנה
מרכיבים
4 פרוסות בשר עגל רך, חתוכות לרצועות
3 כפות קמח
1 ביצה טרופה
6 כפות פירורי לחם
חצי חבילה חמאה
3 שיני שום מרוסקות
2 עגבניות מרוסקות במגררת
שמן זית לטיגון
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
מורחים על העגל את השום המרוסק.
טובלים את העגל בקמח ואחריו בביצה.
עתה, טובלים את העגל בפירורי הלחם.
מטגנים את רצועות העגל בשמן חם, בחום בינוני, עד שהן משחימות.
מוציאים מהמחבת את הבשר ומוסיפים לתוכו את החמאה והעגבניות.
מטגנים 5 דקות ומחזירים למחבת את הבשר.
בו בזמן מבשלים את הפסטה.
כאשר הפסטה מוכנה מוסיפים אותה למחבת, בוחשים היטב ומגישים מיד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון