הוראות הכנה
מרכיבים
10 צלעות חזיר
2. כוסות ציר בקר
חרדל דיז'ון גרגירים
חרדל דיז'ון חלק
מלח,פלפל
חמאה לטיגון
מעט ברנדי
מעט יין לבן
אופן ההכנה
ממליחים ומפלפלים את הצלעות.
סוגרים את הצלע בצד אחד במחבת עם חמאה מזוקקת, הופכים וסוגרים את הצד השני.
משלימים בתנור בחום של 180 מעלות 5-6 דקות.
מחזירים את הצלעות למחבת, מוסיפים מעט ברנדי ומשלהבים, מוציאים ומניחים בצד.
מוסיפים למחבת מעט יין לבן ומצמצמים, מוסיפים ציר ומצמצמים.
משלימים עם מעט החרדלים לרוטב החרדל.
מגישים כל צלע עם הרוטב.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון