חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מולים מוקרמים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מולים מוקרמים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1. ק"ג מולים
1/2 כוס יין לבן
2. כפות שום טרי קצוץ
3. כפות פטרוזיליה קצוצה
מעט אורגנו יבש
1/4 כוס שמן זית
80 גר' פרמזן, פרוקינו או מנצ'גו
1/2 כוס פירורי לחם (עדיף פנקו)
מיץ לימון טרי
אופן ההכנה
מנקים את המולים ומאדים ביין רק עד שמתחילים להפתח (שומרים את נוזלי הבישול)
מפרקים בידיים את המולים ומשאירים רק את הצדף עם הבשר, מנחים בתבנית שטוחה.
במעבד מזון מרסקים שום, פטרוזיליה, אורגנו,שמן זית, מתבלים במלח ופלפל לבן.
מעבירים לקערה ומערבבים עם פירורי הלחם והגבינה.
מניחים כמות נדיבה של המילוי על הצדפות ומטפטפים מעט מיץ לימון מעל.
מקרימים בתנור 4-5 דקות בחום גבוה.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור:
שתף את המתכון