הוראות הכנה
מרכיבים
4 כפות שמן זית
4 שיני שום קצוצות
חצי פלפל חריף נקי מגרעינים וקצוץ
1 חציל מקולף חתוך לקוביות ומטוגן
2 צנצנות רוטב עגבניות עם עשבי תיבול פרפקטו
מלח, פלפל שחור גרוס
חצי כוס מים
4 ביצים
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
1. שמים במחבת שמן זית, שום ופלפל חריף ומטגנים דקה. מוסיפים חציל מטוגן, רוטב עגבניות, מים ומתבלים במלח ובפלפל. מכסים את המחבת ומבשלים 5 דקות.
2. מוסיפים את הביצים בשלמותן מכסים את המחבת ומבשלים עד שהביצים ניקרשות. מגישים חם בעיטור פטרוזיליה קצוצה ולחם טרי.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון