הוראות הכנה
מרכיבים
350 ג'ר עגבניות מיובשות,בשקית או מושרות בשמן זית
6 שיני שום קלופות
5 כפות פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה(יותר או פחות,לפי הסיבולת)
כף עלי תימין
מלח ופלפל שחור טחון טרי
כוס שמן זית,ועוד לכיסוי.
אופן ההכנה
1.אם העגבניות באות בשקית,יש להשרות אותן לשעה במים חמימים,לסנן ולסחוט
אותן מעט.
2.אם העגבניות משומרות בשמן,יש לסנן את השמן,ואפשר להשתמש בשמן ברסק
עצמו,לאחר מדידת הכמות.
3.להכניס את כל החמרים למעבד,ולרסק במשך כ-5 דקות,למשחה אדומה
כהה,סמיכה וחלקה.
4.להעביר לצנצנת זכוכית,לכסות בשמן זית,ולהכניס למקרר.
נשמר להרבה זמן, ולהרבה תבשילים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון