הוראות הכנה
מרכיבים
בצל גדול קצוץ
1 כוס קטשופ
רבע כוס שמן תירס
חצי כוס חומץ
3 כפות חרדל
4 כפות סוכר חום
6 שיני שום כתושות
חצי כפית פלפלת חריפה
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית כמון
חצי כפית זנגוויל
6 כפות סויה
1 כף רוטב ווסטשייר
4-6 כפות בירה לבנה
אופן ההכנה
משחימים את הבצל והשום בסיר קטן. מוסיפים את כל יתר המצרכים ומבשלים 20 דק',על להבה נמוכה. מעבירים לצנצנת ושומרים בקרור עד השימוש.
הרוטב מתאים להרבה סוגי בשר.
רצוי להשרות מספר שעות ואפילו לילה שלם לפני הצלייה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון