חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת מוס שוקולד מדהימה ופשוטה להכנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו מתכון מנצח. טעים ולא קשה להכנה. br
עוגת מוס שוקולד מדהימה ופשוטה להכנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו מתכון מנצח. טעים ולא קשה להכנה. br
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת פתי בר קטנה.
2 כפות נס קפה
2 חבילות שוקולד מריר
6 כפות סוכר
1/2 1 מרגרינה (300 גרם)
2 כפות קקאו
4 ביצים
שמנת מתוקה
אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה
להמס כף נס הקפה במים ולטבול בתוך הנוזל את הפתי בר (טבילה מהירה)
לסדר שיכבה של פתי בר על תחתית פירקס .
להמס על הגז : שוקולד+4 כפות סוכר+מרגרינה+ קקאו+ כף נס קפה עד לקבלת מרקם אחיד.
לתת לזה מעט להתקרר.
להפריד את הביצים , להכניס את החלמונים אחד אחד לקרם שוקולד שהתקרר מעט ולערבב מהר.
את החלבונים להקציף עם 2 כפות סוכר.
לקפל את קצף החלבונים לקרם השוקולד בזהירות .
את הקרם/קצף שעירבבנו יש לשפוך על שכבת הביסקויטים שהכנו בתחתית הפירקס.
לסדר עוד שיכבה של ביסקויטים על שכבת הקרם .
להקציף שמנת + אינסטנט פוגינג לקצף יציב אבל עדין במצב שנוכל לשפוך אותו על הביסקויטים . וכמובן לשפוך את הקצפת על שכבת הביסקויטים .
להכניס למקרר לפחות ליום .
לפני ההגשה ניתם לגרר שוקולד מעל .
מגיש: לילך_עוגות
מקור:
שתף את המתכון