הוראות הכנה
מרכיבים
3 צרורות פטרוזיליה קצוצה
5 שיני שום
1 פלפל ירוק חריף
1 כפית מלח
21 ק"ג טחינה גולמית מאיכות טובה
31 כוס מיץ מלימון טרי
21 כוס מים
41 כפית כמון
שמן זית להגשה
אופן ההכנה
מערבלים במעבד מזון את הפטרוזליה יחד עם השום, הפלפל הירוק והמלח עד לקבלת מחית כמעט חלקה. מוסיפים את הטחינה ומערבלים עד לקבלת המרקם הרצוי, מוסיפים את התבלינים,מים ומיץ הלימון וממשיכים לערבב. מגישים עם שמן זית.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון