הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת תרד-מבושל וסחוט ממים-ניתן קפוא וסחוט.
1.5 שמנת חמוצה
חצי כוס מיונז
2 כפות גדושות מרק ירקות
קופ' קטנה ערמוני מים(ניתן אגוזי מלך כתחליף)
3 בצלים ירוקים
אופן ההכנה
1. לטגן בצל עד שהוא מרוכך.
2. להוסיף תרד+יתר החומרים
3. להוציא את ה"פנים" של הלחם ולהשתדל להוציא בחתיכות גדולות כדי להכין קוביות לחם .
4. למלא את הלחם במטבל-לצנן לפחות שעתיים לפני ההגשה.
5. להניח בצחלת הגשה יפה ושמסביב חתיכות הלחם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון