חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק גולאש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק גולאש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג בשר בקר לגולאש
1/2 סלסילת עגבניות שרי קטנות
1 כוס גרגרי אפונה סנפרוסט
3-4 כפות קמח
2-3 בצלים גדולים
2 כפות רסק עגבניות
2 כפיות גדושות פפריקה מתוקה
1 כפית שטוחה פפריקה חריפה (לא חובה)
2-3 שיני שום כתושות
1/2 1 ליטר מים חמים
שמן
אופן ההכנה
חותכים את הבשר לקוביות קטנות ומקמחים אותן.
בסיר גדול מטגנים את הבשר במעט שמן כדי לסגור אותו מכל הכיוונים.
מוציאים את הבשר .
קוצצים את הבצל גס ומטגנים בשמן בסיר הגדול עד שנעשה שקוף. מוסיפים את השום וממשיכים לטגן. מוסיפים חזרה את הבשר. מתבלים בפפריקה מלח ופלפל, מוסיפים את המים החמים ורסק העגבניות ומרתיחים. מוסיפים את האפונה ועגבניות השרי, מנמיכים את האש לאש קטנה-בינונית ומבשלים בכיסוי חלקי עד שהבשר רך.
מתקנים תיבול ומגישים.
מגיש: mellow
מקור: ענבל ברנר
שתף את המתכון