הוראות הכנה
מרכיבים
מרווה יפה ורעננה
מעט זנגביל
ריבס.
מלח ופלפל
שמן זית.
נתח סינטה.
אופן ההכנה
חותכים את הריבס דק.
קוצצים את 3 המרכיבים, מכניסים לקערה, מוסיפים מלח ופלפל כדי שיהיה מתובל.
מוסיפים שמן זית, מערבבים ומועכים היטב בעזרת הידיים.
יוצרים כיסים בנתח הבשר. זה יחדור לתוך הבשר תוך כדי הבישול.
ממלאים את נתח הבשר עם התערובת.
מורחים היטב על נתח הבשר.
סוגרים את הבשר (משחימים סביב במחבט עם שמן זית).
מכניסים לתנור שחומר ל- 300 מעלות בכדי להמשיך את סגירת הבשר.
ואז מורידים את החום ל- 230 מעלות למשך שעה עד שעה ו- 10 דק'.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון