הוראות הכנה
מרכיבים
קרה של צלעות (צלעות מחוברות 4-5)
חצי בצל
1 זוקיני ירוק
1 זוקיני צהוב
1 חציל
1 כף חרדל דיז`ון
ענף טימין
מים
מלח
3 שיני מעוכות
2 עגבניות
1/2 כוס פטרוזיליה
50 גרם פירורי לחם
פלפל
1 פלפל אדום
1 פלפל ירוק
1 פלפל צהוב
1 כפית רסק עגבניות
2 שיני שום חתוכות
שמן זית
1 כף שמן זית
אופן ההכנה
אופן הכנה:
לציפוי פטרוזיליה:
מערבבים בקערה פרורי לחם
פטרוזיליה
חרדל דיז`ון
שמן זית
שיני שום מעוכות
מלח
פלפל
אופן הכנת הקרה:
בסכין לנקות קצות הצלע
למרוח חרדל על הבשר
למרוח ציפוי פטרוזיליה על הבשר
לתבל במעט מלח
פלפל
להניח בתבנית אפיה
לאפות בתנור בחום 250 מעלות 5 דקות
להנמיך אש ל-200 מעלות עוד 5-10 דקות
אופן הכנת רטטוי:
לחתוך ירקות לקוביות זוקיני ירוק
זוקיני צהוב
פלפל אדום
פלפל צהוב
פלפל ירוק
חצי בצל
חציל
שיני שום חתוכות
עגבניות
במחבת עם שמן זית ומעט מלח לטגן טיגון איטי כ-10 דקות שום
פלפלים
בצל
להוסיף זוקיני
עגבניות
חציל
רסק
מעט מים טימין
לבשל 10 דקות
להסיר מהאש
על צלחת הגשה להניח רטטוי
מעל להניח את הצלעות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון