הוראות הכנה
מרכיבים
4 מצות
שמן לטיגון
למילוי:
2 ביצים
½ ק"ג גבינה לבנה רכה
מלח, פלפל שחור לפי הטעם
1 כף פטרוסלינון קצוץ
לציפוי:
2 ביצים טרופות (בצלחת עמוקה)
אופן ההכנה
מרטיבים את המצות בזרם מים מהברז, עוטפים במגבת ומשהים
עד שתתרככנה ותהיינה גמישות.
מערבבים את חומרי המילוי.
מחחלקים כל מצה ל-2 ולמלא.
מכניסים לצלחת הציפוי את הגלילה המוכנה.
מטגנים בשמן חם עד שיזהיבו מכל הצדדים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון