הוראות הכנה
מרכיבים
4 דגי דניס מחורצים בצדדים
1 לימון חצוי לאורך ופרוס
2 כפות שמן שומשום
1 כפית זעתר יבש
חצי כפית אבקת קארי
1 כפית אורגנו יבש
חצי כפית כמון
1 שן שום כתושה
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים בקערה למעט הדגים. מכניסים את הלימון לתוך הדגים. את שאר הממרח בקערה מורחים על הדגים היטב מכל הצדדים. משאירים את הדגים לספוג טעמים כחצי שעה. מכניסים את הדגים לתנור שחומם מראש למצב גריל לשבע עד עשר דקות מכל צד.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון