חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק ירקות וצ'ימיצ'ורי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק ירקות וצ'ימיצ'ורי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל בינוני פרוס דק
1 סלק קלוף וחצוי
2 גזרים קלופים ומגוררים
2 תפוחי אדמה קלופים ומגוררים
1 גבעול סלרי קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות
½ פלפל צ'ילי קצוץ דק
½ פארסניפ (גזר לבן) מגורר
½ כוס רוטב צ'ימיצ'ורי ביתי (ע"ע)
1 קופסה של עגבניות מרוסקות בתוספת בזיליקום
1 כוס ציר עוף
מעט שמן לטיגון
מים
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
בסיר קטן מרתיחים את הסלק במים ולאחר שמתרכך מצננים אותו ומגררים אותו. בסיר גדול מחממים את השמן. מוסיפים את הבצל, השום והצ'ילי. לאחר שהבצל מתרכך מעט מוסיפים גם את הסלרי. מטגנים קלות במשך כשתי דקות ומוסיפים את שאר הירקות ומים כדי כיסוי. מוסיפים את ציר העוף ואת אבקת המרק ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש. מוסיפים את העגבניות המרוסקות ואת רוטב הצ'ימיצ'ורי. מוסיפים עוד כשלוש-ארבע כוסות מים, מתקנים תיבול עם מלח ופלפל, מכסים ומניחים להתבשל כארבעים דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון