הוראות הכנה
מרכיבים
2 שוקי אווז
½ פחית תרכיז פירות יער קפוא של פריגת מעורבב עם חצי כוס מים
100 גרם פטל אדום
¼ כוס יין אדום מתוק
1 כפית פירורי צ'ילי
1 שן שום קצוצה
אופן ההכנה
חורצים חריצי שתי וערב בשומן האווז. מניחים את שוקי האווז במחבת רותחת עם צד העור כלפי מטה. מטגנים כך במשך שבע עד עשר דקות והופכים צד. לאחר חמש דקות מרוקנים את תכולת השומן במחבת ומוסיפים את השום. לאחר חצי דקה מוסיפים את שאר המרכיבים, מנמיכים את האש ומבשלים כך כרבע שעה.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון