חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט עגבניות וחומוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט עגבניות וחומוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 עגבניות גדולות
2 בצלים ירוקים
1 קופסא שימורי חומוס מוכן לאכילה
1 פלפל אדום
5 פטריות שמפיניון
2 כפות שמן זית
1 כף חומץ
מעט מלח ופלפל
אופן ההכנה
קוצצים את העגבניות לקוביות בגודל בינוני. מפרידים את החלק הירוק מהחלק הלבן בבצל. את החלק הלבן חותכים לשניים לאורך ואילו את החלק הירוק לרצועות דקיקות. פורסים את הפטריות לפרוסות דקות. חותכים את הפלפל לקוביות קטנות. בקערה גדולה שמים את העגבניות, החלק הלבן של הבצל, הפטריות, הפלפל והחומוס ללא הנוזלים. מוסיפים את השמן, החומץ ומעט מלח ופלפל ומערבבים היטב.
מעבירים לכלי הגשה ומניחים את רצועות החלק הירוק של הבצל מעל כקישוט.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון