חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פנקייק מלוח עם פטריות בחמאה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פנקייק מלוח עם פטריות בחמאה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½1 כוסות קמח
1 כוס חלב
125 גרם גבינה לבנה
2 ביצים
1 בצל ירוק קצוץ דק
2 שיני שום כתושות
50 גרם חמאה
1 גביע שמנת חמוצה
250 גרם פטריות שמפיניון טריות פרוסות דק
מלח ופלפל
מעט שמן לטיגון
8 עגבניות שרי חתוכות לרבעים
אופן ההכנה
בקערה מערבבים את הקמח עם החלב, הגבינה, הביצים, הבצל, השום,המלח והפלפל עד לקבלת תערובת חלקה לא סמיכה מדי ולא דלילה מדי. במחבת חמה יוצקים מעט שמן ולאחר מכן יוצקים מצקת מהתערובת ומטגנים עד להשחמה משני הצדדים ליצירת פנקייק קטנים. חוזרים על הפעולה להשלמת כל התערובת.
ממיסים את החמאה במחבת. מוסיפים פנימה את הפטריות ומקפיצים כדקה. מוסיפים את השמנת החמוצה ומבשלים כדקה נוספת לפירוק השמנת.
בצלחת הגשה מניחים לכל סועד שני פנקייקס ומעט פטריות בחמאה ושמנת עליהם. מעטרים ברבעי עגבניות שרי.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון