חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סופלה גבינת צאן עם עשבי תיבול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מחפשת מתכון שהתפרסם בידיעות אחרונות של סופלה גבינת עיזים עם עשבי תיבול נהנו פעם אחת והמתכון נעלם
סופלה גבינת צאן עם עשבי תיבול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מחפשת מתכון שהתפרסם בידיעות אחרונות של סופלה גבינת עיזים עם עשבי תיבול נהנו פעם אחת והמתכון נעלם
הוראות הכנה
מרכיבים
30 גרם חמאה מומסת
150 גרם גבינת קשקבל מגוררת גס
4 ביצים מופרדות
1 גליל גבינת פרומעז
חצי מיכל שמנת לקצפת 38%
2 כפות עלי טימין
2 כפות עירית קצוצה דק
מלח
פלפל שחור טחון טרי
אופן ההכנה
משמנים 6 תבניות סופלה אישיות (מחרס) בחמאה ומפזרים בכל כלי מעט גבינת קשקבל מגוררת. שמים בקערה את החלמונים, הפרומעז, השמנת, עשבי תיבול ושני שליש מכמות הקשקבל המגוררת. מתבלים במעט מלח ופלפל ומקציפים לתערובת אחידה. מקציפים בנפרד את החלבונים עם קורט מלח לקבלת קצף יציב. מקפלים מחצית מהקצף לתערובת החלמונים ולאחר מכן מקפלים גם את המחצית השנייה לקבלת קציפה אחידה. יוצקים את הקציפה לתבניות, מפזרים מעל מעט מהקשקבל שנותר ומעט עלי טימין. מסדרים את תבניות הסופלה האישיות בתבנית אחת גדולה ומכניסים ל-12 עד 14 דקות לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, או עד שהסופלה תופח ומזהיב.
מגישיפ מייד עם שמפניה צוננת.
מגיש: dylam
מקור: בני סיידא
שתף את המתכון