חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לשון בקר ברוטב עם פטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

איך מכינים לשון בקר כמו שאוכלים באירועים רוטב טעים, סמיך ומתובל כמו שצריך
לשון בקר ברוטב עם פטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

איך מכינים לשון בקר כמו שאוכלים באירועים רוטב טעים, סמיך ומתובל כמו שצריך
הוראות הכנה
מרכיבים
2 לשונות בקר
2-3 שיני שום קלופות וחצויות
1 פלפל צ'ילי חריף חצוי
מספר גרגרים פלפל אנגלי
2 עלי דפנה
2 בצלים גדולים פרוסים
1 חבילה פטריות שמפיניון טריות (250 גרם) פרוסות
2 כפות קמח
מעט שמן לטיגון
1 כפית אבקת מרק
מלח ופלפל
אופן ההכנה
בסיר גדול מרתיחים את הלשונות עם השום, הפלפל האנגלי, פלפל הצ'ילי ועלי הדפנה. לאחר הרתיחה מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כשלושת רבעי שעה עד שעה. מוציאים את הלשונות מהסיר, מקלפים את הקליפה, מצננים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
במחבת נפרדת מחממים את השמן. זורים את הקמח על השמן ומערבבים עד אשר הקמח הופך להיות חום. בשלב זה מוסיפים את הבצל ומטגנים כשלוש דקות. מוסיפים את הפטריות ואבקת המרק וממשיכים לטגן עוד כשלוש דקות מוסיפים מעט מים לקבלת מעין רביכה.
מסדרים את פרוסות הלשון על צלחת הגשה ויוצקים את רוטב הפטריות מעל. מגישים מייד.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון