חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת ירקות כתומה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת ירקות כתומה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 גזרים קלופים ופרוסים גס
¼ כרוב גדול פרוס
½ בצל פרוס
100 גרם פטריות שמפיניון טריות פרוסות
150 גרם נבטים טריים
½ כוס יין לבן חצי יבש
1 כף יין לבן חצי יבש
½ כוס חלב
1 גביע קוטג'
100 גרם גבינה צהובה מגוררת
50 גרם גבינת רוקפור מפוררת
1 גביע שמנת חמוצה
3 כפות קמח תופח
3 ביצים
מעט שמן לטיגון
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מחממים מעט שמן במחבת. מטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפים את הגזר ומגנים ביחד תוך כדי ערבוב כשלוש דקות. מוסיפים חצי כוס יין לבן ומעט מלח ומבשלים עד להתאדות כל הנוזלים. מסירים מהאש. מעבירים למעבד מזון ביחד עם החלב ומעבדים למחית אחידה.
בקערה מערבבים את כל הגבינות עם הביצים, השמנת והקמח לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את מחית הגזר ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
מחממים שוב מחבת עם מעט שמן. מוסיפים את הכרוב ומטגנים תוך ערבוב עד להזהבה קלה. מוסיפים את הפטריות ואת הנבטים ומקפיצים כשלוש דקות. מוסיפים כף יין לבן ומאדים את הנוזלים שנוצרו.
משמנים תבנית בקוטר 26. פורסים את הירקות המטוגנים בתחתית התבנית. מעל יוצקים את תערובת הגבינות והגזר. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כשלושים וחמש דקות עד ארבעים דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון