הוראות הכנה
מרכיבים
6 דפי אורז
250 גרם בשר סרטנים קצוץ דק
½1 כפות מיונז
מעט פלפל שחור
½ כפית מלח
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
מרתיחים מים בסיר בינוני. מכניסים את דפי האורז למים הרותחים, דף אחד בכל פעם, למשך כעשר שניות ומוציאים החוצה לצלחת. מערבבים את בשר הסרטנים עם המיונז, המלח והפלפל. מניחים בקצה של כל דף אורז ממלית הסרטנים ומגלגלים לצורת אגרול או מעין סיגר. מחממים את השמן לטיגון עמוק. מטגנים את האגרול עד להשחמה יפה מכל צד, אחד או שניים בכל פעם על מנת שלא יידבקו אחד לשני.
מגישים חם על מצע של סלט חסה בויניגרט חריף מתוק.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון