חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת אפרסמונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת אפרסמונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1+1/3 כוסות אפרסמון רך וקלוף(כ-4 אפרסמונים)
11/2 כפיות סודה לשתיה
2 כוסות קמח רגיל
1 כפית קנמון
1/2 כפית מלח
120 גרם מרגרינה רכה
11/2 כוסות סוכר
3 ביצים
1 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום של 180 מעלות , ומשמנים תבנית אפייה (גודל 24).
עושים מן האפרסמונים המקולפים מחית ושמם אותם בקערה., מוסיפים סודה לשתייה מערבבים ומניחים בצד.
מקציפים מרגרינה וסוכר לקרם בהיר, מוסיפים ביצה אחרי ביצה ומקציפים לעיסה חלקה.
מוסיפים את הקמח והתבלינים, מוסיפים את מחית האפרסמון ומערבבים ידנית.
מוסיפים את האגוזים, מערבבים לתערובת חלקה, יוצקים לתבנית ואופים כ-45 דקות, או עד שקיסם שהוחדר לעוגה יוצא יבש.
מגיש: אורנה
מקור:
שתף את המתכון