הוראות הכנה
מרכיבים
בצק עלים
6 אגסים קלופים וחצויים
1 כוס סוכר
40 גרם מרגרינה
אופן ההכנה
להכין במחבת קרם קרמל מ - 1 כוס סוכר.
לכבות את הגז , להמיס בתוך הקרם קרמל 40 גרם מרגרינה.
לשפוך את התערובת לתבנית פיירקס בינונית.
לסדר את האגסים בתבנית, לרדד בצק עלים , ולכסות את כל פני התבנית.
לאפות בחום של 180 מעלות כ- 40 דקות.
בגמר האפייה להפוך את העוגה מעל צלחת הגשה.
לאחר שהפכנו את העוגה , הבצק נמצא למטה והאגסים נמצאים מעל.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון