חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרוכית תפוחים ממצה-לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כרוכית תפוחים ממצה-לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 מצות
5 תפוחים חמוצים מגורדים גס ןמןשרים במיץ לימון
1/2 כוס סוכר
1/2 כפית קנמון
1/2 כוסאגוזים קצוצים
1/2 כוס צימוקים
לציפויי:
סירופ שוקולד+ אבקת סוכר
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום בנוני.שורים את המצות במים ל-2
דקות.מוציאים ומניחים על מגבת לחה.משאירים בצד ל-10
דקות.לוקחים את התפוחים המרוסקים סוחטים אותם מוסיפים סוכר
קינמון אגוזים וצימוקים ומערבבים.מניחים מצה על משטח עבודה
שמים 3 כפות מלית תפוחים,מגלגלים ומהדקים היטב.משמנים תבנית
ואופים 30 דקות בחום בנוני.לאחר צינון יוצקים סירופ שוקולד ואבקת סוכר.
מגיש: אורנה
מקור:
שתף את המתכון