הוראות הכנה
מרכיבים
3 תחתיות עוגת שוקולד אפוי - (קנוי)
1 מרגרינה
1/2 כוס סוכר
100 גרם חלבה וניל
4 כפות קקאו
2 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה
להניח בתבנית עגולה תחתית אחת בתבנית עגולה מס' 26 ולהרטיבה ב-1/2 כוס נס קפה.
בסיר קטן לחמם על האש (לא להרתיח) ולהמיס:
1 מרגרינה + 1 כוס מים + 1/2 כוס סוכר + 100 גרם חלבה וניל + 1 כף אבקת נס קפה
+ 4 כפות קקאו.
כשהתערובת נמסה וחמה לערבב לתוכה את 2 תחתיות הבצק הנותרות (לפורר אותן) ולערבב עד לתמיסה אחידה.
לשטח את כל העיסה על התחתית שבתבנית.
לקרר את העוגה.
ציפוי: (למרוח רק כשהעוגה קרה)
2 שמנת מתוקה + 1 אינסטנט פפודינג וניל + 2 כפיות אבקת נס קפה להקציף ולמרוח על העוגה.
מעל הכל לפזר אבקת נס קפה מעורבבת עם מעט אבקת קקאו.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון