חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כופתאות גבינה לבנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכוונה לכופתאות גבינה וסולת (אולי) וכו' אשר מבשלים בתוך מים. אשמח לקבל תגובה בהקדם. תודה
כופתאות גבינה לבנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכוונה לכופתאות גבינה וסולת (אולי) וכו' אשר מבשלים בתוך מים. אשמח לקבל תגובה בהקדם. תודה
הוראות הכנה
מרכיבים
800 גר גבינה טוב טעם או כל גבינה יבשה
120 גר סולת
קורט מלח
4 ביצים
לציפוי:
120 גר חמאה או מרגרינה
180 גר פירורי לחם
להגשה:
300 גר שמנת חמוצה
אופן ההכנה
למעוך את הגבינה ולהוסיף את הסולת, המלח, החלמונים ולערבב היטב לעיסה חלקה.
להקציף את החלבונים לקבף מבריק לא חזק מדי ולערבב בעדינות עם תערובת של גבינה.
את התערובת שנתקבלה לתת לה לנוח כשעה.
בסיר רחב להרתיח מים עם קצת מלח ובידים קצת רטובות לגלגל כדורים בקוטר של 4-5 ס"מ
להכניס למים רותחים בזהירות כמות הכדורים לא יותר משיכבה אחד בשום פנים לא קומותיים.
לכסות את הסיר עם מכסה ולבשל על אש בינונית עד שהכדורים מתחילים לצוף על פני המים.
(10-15 דקות).בינתיים עד שהכדורים מתבשלים לטגן את הפרורי לחם בחמאה או מרגרינה זהירות לא לשרוף.
את הכדורים המבושלים לגלגל בתוך הפרורים המטוגנים לסדר בצלחות האישיות ולשפוך ליד או על קצת שמנת חמוצה לא קרה ויש שאוהבים גם לפזר אבקת סוכר או ריבה.
מגיש: טניה
מקור: קארוי גונדל -ספר מתכונים הונגריים
שתף את המתכון