חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת כרוב וכרוב ניצנים על בסיס פריטטה תפוחי אדמה וגזר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת כרוב וכרוב ניצנים על בסיס פריטטה תפוחי אדמה וגזר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 תפוחי אדמה גדולים מגוררים על הצד הגס של הפומפייה
1 גזר גדול מגורר על הצד הגס של הפומפייה
¾ כרוב קטן קצוץ
10 כרוב ניצנים חצויים לאורך
1 גביע גבינת קוטג'
75 גרם גבינה צהובה מגוררת
50 גרם גבינת פרמזן מגוררת
1 גביע שמנת חמוצה
1 כף קמח תופח
3 ביצים
1 כפית מלח
שמן לטיגון
אופן ההכנה
במחבת בעלת קוטר זהה לתבנית האפייה (26) מחממים מעט שמן. מניחים במחבת את תפוחי האדמה והגזר כך שהם יכסו בשכבה לא דקה את כל המחבת. משחימים יפה והופכים בזהירות להשחמה גם בצד השני. מסירים מהאש ומעבירים לתבנית האפייה.
באותה מחבת שוב מחממים מעט שמן ומטגנים בו את הכרוב הקצוץ. לאחר שהזהיב מעט מוסיפים את המלח וממשיכים לטגן עד להשחמה. מסירים מהאש ומניחים בצד לצינון.
בקערה מערבבים את הקמח עם הקוטג', השמנת, שני שלישים מהגבינה הצהובה ומחצית גבינת הפרמזן. מוסיפים את הכרוב המטוגן וממשיכים לערבב. מוסיפים את הביצים ומערבבים לתערובת אחידה. שופכים את התערובת על בסיס תפוחי האדמה והגזר. מסדרים יפה את חצאי כרוב הניצנים מלמעלה כאשר חצי אחד עם הצד העגול כלפי חוץ וחצי שני עם הצד השטוח. מפזרים מעל את הגבינה הצהובה הנותרת ואת גבינת הפרמזן הנותרת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-175 מעלות למשך כ-40 דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון