חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה עם ערמונים מסוכרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

באחד העתונים היה מתכון של עוגת גבינה מגבינת שמנת שעל הבסיס שמים ערמונים מסוכרים. אם מישהו מחזיק את המתכון אנא פרסמו אותו
עוגת גבינה עם ערמונים מסוכרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

באחד העתונים היה מתכון של עוגת גבינה מגבינת שמנת שעל הבסיס שמים ערמונים מסוכרים. אם מישהו מחזיק את המתכון אנא פרסמו אותו
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים לתחתית:
200 גרם ביסקויט פתי בר
100 גרם חמאה
2 כפיות קליפת לימון מגוררת
למילוי הגבינה:
4 ביצים
1 כוס סוכר
2 כפיות קליפת לימון מגוררת
2 כפיות תמצית וניל אמיתית
750 גרם גבינת שמנת (ולא פיךדלפיה)
500 גרם גבינת טוב טעם או אורדה
2 כפות קורנפלור
1 צנצנת של ערמונים מסוכרים בסירופ, מסוננים
אופן ההכנה
1. מכינים את התחתית: שמים במעבד מזון את חומרי הבצק ומרסקים לתערובת דקה.מרפדים תחתית של תבנית קפיצית 26 בתערובת, מהדקים היטב לתחתית בשכבה אחידה עם שוליים מוגבהים למעין דפנות בגובה של 1 ס"מ.
2. שמים בקערת המיקסר את הביצים, הסוכר, קליפת הלימון והווניל ומקציפים כ-5 דקות עד שהתערובת תפוחה ובהירה.
3. בזמן הזה מועכים את הגבינות למחית חלקה (אפשר דרך מסננת, אפשר במעבד מזון). מוסיפים אותה לתערובת הביצים יחד עם הקורפלור עד שזו נהיית תערובת אחידה.
4. שמים על תחתית הבצק סביב את הערמונים המסוננים ויוצקים את התערובת לתבנית.
5. אופים בחום של 220 מעלות 10 דקות ואחר-כך 40 דקות נוספות בחום של 150 מעלות. בודקים בקיסם שדוקרים במרכז ומוודאים שהוא יוצא יבש.
6. מצננים מעט ומגישים.
בהצלחה!
מגיש:
מקור: עיתון
שתף את המתכון