חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ברווז במיץ תפוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הנוזלים בתמונה אינם שומן אלא מיץ התפוזים.
ברווז במיץ תפוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הנוזלים בתמונה אינם שומן אלא מיץ התפוזים.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ברווז שלם (ניתן ורצוי להפריד את הגרון על מנת שלא יישרף בצלייה)
1 כף סילאן
מיץ משני תפוזים וקלמנטינה אחת
אופן ההכנה
מנקים היטב את הנוצות מהברווז ושוטפים אותו. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כאשר צד הגב כלפי מעלה. צולים כך במשך כשעה או עד שמתקבל צבע חום זהוב יפה. מוציאים מהתנור ונפטרים בעודפי השומן שהצטברו בתחתית התבנית. הופכים את הברווז שופכים עליו את מיץ התפוזים (וגם קצת בתוכו ומזליפים את הסילאן מעל. מחזירים לתנור באותם תנאים וצולים כאשר צד הבטן כלפי מעלה כרבע שעה עד עשרים דקות. הופכים שוב לצלייה נוספת של עוד 10 דקות.
מוציאים מהתנור, פורסים ומגישים חם, אפשר עם מעט מרוטב התפוזים שנוצר בתחתית התבנית.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון