הוראות הכנה
מרכיבים
חצאי אבוקדו בשלים כמספר הסועדים
1-2 מנגו בשל
מלח
פלפל שחור
לימון
ליקר גראנד מריה או טריפל סאק (או כל ליקר אחר)
עלי נענע
תרכיז מנגו
אופן ההכנה
לוקחים את המנגו ומגלענים אם בשל מידיי מועכים לפירה עדיף באם ניתן קוביותקטנות
מערבבים עם : מלח מעט מאד, פלפל שחור, 2 כפות ליקר ו2 כפות תרכיז מנגו.
חוצים האבוקדו: מגלענים ממלאים בתערובת. זולפים לימון על המנגו והואבוקדו
מקשטים בעלי נענע
בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון